Ervaringen van klanten

Madelon

🍀

‘Ik was al even ingeschreven voor Madelons nieuwsbrief, toen ik een gratis online sessie bij haar won. Het moest gewoon zo zijn: voordat ik Madelon voor het eerst ontmoette, stonden bij mij alle seinen op rood. Ik dreigde opnieuw te vervallen in een burn-out en in deze periode heb ik toen ook afscheid genomen van mijn werk in loondienst. Madelon heeft me in deze periode met haar nuchtere en heldere visie op een heel fijne manier bijgestaan. Samen met haar ben ik aan de slag gegaan met wat voor werk ik nu écht wilde. Ik heb in deze periode veel over mezelf en mijn relatie tot werk en anderen geleerd. Het traject bij HiP heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet wat ik wil, wat ik zoek in werk en hoe ik mijn vaardigheden en kwaliteiten kan inzetten. Dankzij haar directe en humorvolle benadering was Madelon voor mij een rots in de branding: als ik weer eens twijfelde of het niet zag zitten, dan wist zij mij op te beuren en te inspireren met een fijne e-mail, een telefoontje of een persoonlijk gesprek. Ze kan zich goed inleven in haar klanten, weet goed met hen te ‘levelen’. Ik heb dankzij haar en het goede werkboek een nuttig loopbaantraject doorlopen wat geresulteerd heeft in een persoonlijke handleiding die ik kan inzetten tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf, het schrijven van sollicitatiebrieven en het belangrijkste: zelf terug te lezen van hoe ver ik gekomen ben en waar ik naartoe wil!’ (E.B.)

‘Ik heb het net terug gekeken, maar op 4 februari 2019 had ik mijn eerste (gratis) sessie bij Madelon en besloot ik dat ik ervoor wilde gaan. Financieel gezien was het misschien niet het allerhandigst, als radeloze én werkloze, vreselijk onzeker geworden miep, maar ergens voelde ik dat er wat moest gebeuren. We hadden een goed gesprek, de persoon voelde goed voor mij, het was financieel haalbaar en wat voor mij heel belangrijk was en is, is dat Madelon op redelijk korte afstand bij mij in de buurt zit. Dan kun je in persoon afspreken. Iets wat voor mij beter werkt dan online. Het traject zelf heb ik als aangenaam intensief ervaren. De opdrachten kostte soms de nodige inspanning qua denkwerk, maar gaandeweg werd het makkelijker voor me. Ik kreeg dankzij de positief ingestoken opdrachten meer zelfvertrouwen, ging kritischer naar vacatures kijken, betere brieven schrijven en, heel belangrijk, beter bij mezelf te rade wat ik wel en vooral ook wat ik niet wilde. Aan het begin van het traject had ik  al eens aangegeven dat ik misschien toch wel ooit eens voor mezelf zou willen beginnen. Maar wat en hoe, geen idee. Nu, aan het einde van het traject (eind juni), heb ik wel een idee en het hoe krijgt ook vorm. En terwijl ik dit tik, kijk ik opzij naar mijn laatste opdracht  die ik creatief heb ingevuld, mijn menubord. Trots kijk ik ernaar, want dit is mijn creatie, het zijn mijn dingen, wensen, dromen en gedachten. En heb ik veel meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen. Vertrouwen wat ik mede dankzij Madelon weer herontdekt heb. Ik kwam naar haar toe op het moment dat ik erg “low” zat, maar inmiddels durf ik te zeggen, ik zit in een “flow” en kijk uit naar de toekomst. Kortom, de samenvatting is: Madelon is prima in staat om je te helpen om alles weer helder te krijgen, zodat je weer verder kunt. Ze is een prettige gesprekspartner, empathisch, maar toch ook to the point, praktisch en zegt waar het op staat, zonder dat ik me daar vervelend over heb gevoeld (ze had natuurlijk ook best wel gelijk op heel veel punten). Dus als je nog twijfelt, ik zeg, gewoon doen!’ (Esther)

‘Waarom ging ik op zoek naar een “loopbaan” coach? Omdat ik gewoon niet meer wist wat ik wou en wat goed voelde. Een andere baan? Een nieuwe opleiding? Of dan toch maar weer op reis, in de hoop dat ik bij thuiskomst het antwoord op een bordje zou vinden. Het voelde allemaal niet goed en ik wist niet hoe ik hier zelf antwoord op kon krijgen. Waarom ik voor help in Progress heb gekozen? Omdat ik het gevoel had dat Madelon meer was dan alleen een loopbaancoach en dat was ook zo! Madelon kijkt niet alleen naar je werk, maar ook naar je situatie en je persoonlijkheid. Madelon weet snel het juiste plaatje te schetsen en zet je een spiegel voor. Met Madelon kan je het overal over hebben en niks is te raar voor haar. Bij Madelon voel je je vertrouwd en begrepen. Ik vond het traject met Madelon heel leerzaam. Niet alleen de gesprekken waren heel fijn, maar ook de opdrachten die ik van Madelon mee naar huis kreeg. Gedurende de maanden met Madelon begon alles steeds meer op z’n plek te vallen en zo leerde ik ook mezelf beter kennen. Madelon laat je groter denken, buiten je zelfgemaakte kaders, maar wel door eerst alles heel klein te maken, dat is precies wat ik nodig had! Ik heb ontzettend veel handvatten om mee aan de slag te gaan en ben Madelon heel erg dankbaar voor de coaching! Een Coach in hart en nieren!’ (Odette)

‘Ik heb Madelon gevonden via Facebook nadat ik veel naar coaches had gezocht op het internet omdat ik wat wilden veranderen in mijn werk situatie. Ik was werkzaam in de financiële branche voor een baas en was een echte job hopper. Ik was mijn huidige werk zo zat en wilden echt iets anders maar WAT was bij mij een hele grote vraagteken.  Ik wist van mijzelf dat ik dit niet in mijn eentje kon gaan oplossen en ik daar iemand bij nodig had. Toen ik op Madelon haar website ging kijken sprak mij haar houding gelijk aan. Hoe Madelon zich zelf omschrijft is echt wie zij is.  Ik had gelijk een klik met haar bij de gratis sessie en zij maakten mij daarbij ook nog eens ontiegelijk enthousiast. Voor mij is Madelon meer dan een coach, zij heeft mij echt laten inzien dat als je iets wilt bereiken je er zelf voor moet gaan. Wat ik nooit had gedacht en Madelon bij mij zag is dat ik mij wel degelijk druk maakte over wat anderen van mij vinden. Madelon heeft mij echt een spiegel voor gehouden en heel bewust gemaakt van mijn gedrag. Nu ik er zelf bewust van ben kan ik er ook echt aan gaan werken. Ik ben door Madelon erachter gekomen dat ik graag iets voor mij zelf wil gaan beginnen. Wat dat precies is weet ik nog niet maar ik weet zeker met de tips en trics van Madelon dat ik daar achter ga komen. Madelon is en goeie stok achter de deur, zij weet precies wanneer je even een mailtje nodig hebt van: Hallo hoe gaat die daar? Mijn WIL is groot maar dan nog zijn die mailtjes wel even een goede reminder van: ben je nog wel in beweging. Madelon is een coach met een LIEFDE volle schop onder de kont (die ik echt nodig had om in beweging te komen), want uit eindelijk moeten we het toch echt zelf gaan doen!!’ (R. Vink)

🍀

‘Ow ow ow wat ben ik je nu al eeuwig dankbaar!!!’ (M.v.S)

🍀

‘Aan het begin had ik geen enkele clue wat ik wilde en waarnaar toe. Met Madelon heb ik helderder gekregen waar ik nu sta en naar toe kan. Vooral ook het vertrouwen in mijzelf en het inzicht in mijn eigen kunnen kwam in de sessies naar boven. Vaak loop je vast in eigen denkpatronen die je bv afremmen om te doen wat je wel gelukkig maakt. Of de rem om niet te durven …… of gedachten waarbij je je eigen kunnen onderschat. Door met haar in gesprek te gaan en door het juiste spiegelen met de juiste vragen op het juiste moment krijg je meer duidelijkheid in je eigen remsysteem. Wel zo handig als je beetje mee wil rijden met het verkeer en je eigen koers eh rijpad wilt rijden…‘ (A. Kuipers)

🍀

‘Tijdens ons traject ben ik op reis geweest naar Ijsland. In die rust en de buitenlucht kwamen flarden van onze gesprekken vaak terug. Bij terugkomst ben ik vrij snel geswitched van loopbaan en alles veranderde in sneltreinvaart mee. Als je op een vlak verandering maakt, heeft dit vaak positieve invloed op andere vlakken in je leven. De uitleg en acceptatie hebben een onuitwisbare indruk op me gemaakt en me een ontzettende duw in de rug gegeven naar de antwoorden waarnaar ik op zoek was’ (M.M.)

🍀

‘Wat betreft werk en hobby valt alles nu op zijn plek. Relaties en vriendschappen gaan nog een beetje met ups en downs, maar hé: je kunt niet alles hebben! Ik weet dat als ik ergens over wil brainstormen, haar altijd kan bereiken. Ik raad je coaching van Madelon zeker aan!’ (S.v.S.)

🍀

‘Madelon helpt twijfelaars op werkgebied. Ik weet wel waar ik heen wil in de toekomst, maar het werk wat ik nu doe bezorgt mij heel veel twijfel. Wat moet ik daar mee, andere functie bij het bedrijf, helemaal weg bij het bedrijf, totaal een ander beroep, allemaal gedachtes die mij bezig houden. Daar komt Madelon in the picture, zij heeft mij heel fijn geholpen om in deze gedachtes orde te scheppen, voor en tegens helder te krijgen. Dat maakt dat ik daar mijn keuzes op kan maken, bedankt Madelon.’ (Corine)

🍀

‘Het heeft mij goed inzicht in mijn handelen gegeven en in mijn reactie op bepaalde situaties. Hierdoor kan ik in mijn huidige werk beter plaatsen waarom ik tegen bepaalde zaken aanliep, en weet ook beter wat de volgende, bij mij passende stap in mijn carrière zal zijn’ (L.M.)

🍀

‘Madelon is een geweldige coach! Ze praat duidelijke taal, geen bullshit en heeft er geen probleem mee te zeggen wat je moet horen. Ze liet mij zelfs, zonder dat ik het door had, uitspreken wat ik al heel lang niet uit durfde te spreken. In een half uur had ze precies door wat ik graag wilde en waar ik zo bang voor was geworden en door dit gesprek ben ik gigantisch gemotiveerd geraakt om over mijn angsten heen te stappen, mijn baan op te zeggen en ondernemer te worden 😊! Ga het gesprek aan!’ (D.)

🍀
‘Heel fijn dat Madelon een gratis kennismakingssessie aanbied. Deze sessie was gelijk to the point. Madelon zegt waar het op staat, en draait er niet om heen. Daar hou ik van. Daarnaast voel je je bij haar direct op je gemak, wat zorgt dat je veel kan delen waar Madelon mee kan werken. Ik had gelijk een aantal eye openers waarmee ik direct verder kon. Ze zet je echt aan het denken, en dan op een andere manier dan dat je altijd al deed.’ (Lisanne)

🍀

Madelon is flexibel, luisterd goed en springt op precies de goede momenten in, kan goed situaties analyseren en komt met goede feedback die je direct kunt toepassen. Kortom een coach die ik je zeker kan aanraden!’ (M.M.)