Gratis live online masterclass:
Een baan die klopt

Werken in vrijheid

Reserveer hier jouw gratis digitale stoel op vrijdag 1 november 10:00 uur

Datum: vrijdag 1 November 2019 
Tijd: 10:00-11:00

In deze gratis online training deel ik met jou:


  • Hoe jij erachter kunt komen waar jij energie van krijgt en blij van wordt

  • Hoe het komt dat het je tot nu toe nog niet gelukt is

  • Mijn kennis en ervaring om een baan te vinden die echt bij je past

  • Hoe jij ervoor zorgt dat je in 2019 niet blijft aanklooien, maar die baan vindt waar jij thuishoort

  • Welke stappen je móét nemen om tot de juiste antwoorden te komen

  • Welke valkuilen je moet vermijden om succesvol te kunnen worden in het behalen van je doel

 

Ben jij het oeverloos zoeken naar vacatures en het piekeren over je werk ook meer dan zat? Voel jij dat je deze masterclass echt nodig hebt om verder te kunnen komen naar een baan met meer uitdaging en voldoening?


 

Download hier het werkboekje, zodat je meteen mee kunt schrijven tijdens de masterclass. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen, dus zorg dat je voorbereid bent.


Ja, ik wil mijn stoel reserveren en gelijk het werkboekje downloaden!

(* er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel jouw plek)

Image
Als coach voor Ambitieuze Twijfelaars & Keuze-stressers heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar werk dat echt bij ze past. Daar heb ik mijn plekje in gevonden. Dit is wat ik het liefste doe, waar ik zoveel energie uithaal en ook nog eens een expert in ben. 
In mijn eigen zoektocht naar werk dat echt bij mij paste heb ik ontzettend veel ervaring en expertise opgedaan. Ik heb steeds weer gekeken naar waarom het mij niet lukte om de juiste plek te vinden en wat ervoor nodig was om dat wel te kunnen. Hieruit is mijn training ontstaan, die keer op keer werkt. 
Ik vind niets leuker dan mijn kennis delen met anderen, zodat zij ook op de juiste plek kunnen gaan zitten en doen waarvoor ze gemaakt zijn, met volle overgave en heel veel plezier.