Keeping it real!

In het kader ‘Oprecht, Eerlijk en Open’ deel ik met jou het eerste interview dat ik onlangs deed met iemand die een baan heeft die echt klopt. Het is de eerste uit een reeks die ik met je ga delen dit jaar, om ervoor te zorgen dat je van hen tips en inzicht krijgt in hoe jij een baan kunt vinden die klopt voor jou. Want van wie kun je beter leren dan van hen die er al zijn?

De interviews zijn van het no-bullshit principe. Ik ga je laten zien wat mensen hebben moeten doen en laten om daar te komen waar ze zo graag wilden zijn en hoe zij tot die keuze zijn gekomen. Want het wordt tijd dat we de mystieke sluier van het woord Passie halen en laten zien dat het, naast een mooie en persoonlijke, ook een hele pittige reis is. Geluk komt je niet aanwaaien, daar zal je zelf achteraan moeten gaan. Maar dan moet je het wel kunnen herkennen. En daar gaan deze interviews jou bij helpen.

Dit eerste interview is met Veronique Prins: ondernemerscoach en bezield onderneemster. Zij vertelt wat zij in haar werkende leven allemaal voor keuzes heeft gemaakt en hoe zij daar gekomen is, waar zij nu is. Naast de enorme bak met humor die zij altijd heeft, heeft zij ook een enorme berg kennis en kunde in huis. Ik werk ontzettend graag met haar samen in mijn eigen reis door het ondernemerschap. En het zal je niet verbazen dat ik juist voor haar gekozen heb om mee te beginnen in deze reeks. Meet my coach!

 

Comments 6

 1. Heel mooi interview, leuk om te zien dat iemand haar bestemming heeft gevonden.
  Heel erg inspirerend. Een mooi en warm mens.
  Zo anders dan dat ik krijg bij de website van jezaakvoorelkaar

  Leuk ook deze video Madelon, ik ben benieuwd naar de volgende 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *