Deze week nog weten waar je energie van krijgt?

Daar gaat weer een zondag. Je bent alweer bezig met de maandag erna. Je haalt nergens energie of voldoening uit je werk. Het knaagt aan je dat je iets ‘anders’ zou moeten doen, maar je hebt geen idee wat dan wel bij je past of waar je dat vinden kan.

Ik bied vrijblijvend de mogelijkheid om een half uur lang online (of telefonisch) mijn kennis te gebruiken en te zien wat ik voor je kan betekenen. 

Daarbij krijg je meteen 2 gouden inzichten die ervoor zorgen dat je weet wat je te doen staat, zodat je weer met energie thuis kan komen van werk waar je met plezier heen gaat.

Wat levert het je op:

Na ons gesprek heb je:

  • Deze week nog concreet inzicht in waar je energie van krijgt in je werk
  • Minder keuzestress, omdat je leert dat sommige keuzes per definitie afvallen
  • Meer overzicht in je brein, omdat ik je duidelijk laat zien wat wel en niet belangrijk is. Daar slaap je ook nog eens beter van
  • Opstaan ‘s ochtends met rust in je hoofd, omdat je jezelf de juiste vragen aan het stellen bent om een baan te vinden die gewoon klopt voor jou

Geef je hieronder op en beantwoord de vragen die je automatisch toegezonden krijgt (heb je ze niet gekregen? Check je spamfilter!). Op basis hiervan kan ik me voorbereiden en het maximale uit ons half uur halen

Yes, ik ben klaar voor die gratis sessie en wil weten wat echt bij me past

Wat anderen zeggen over Madelon

‘Madelon is een geweldige coach! Ze praat duidelijke taal, geen bullshit en heeft er geen probleem mee te zeggen wat je moet horen. Ze liet mij zelfs, zonder dat ik het door had, uitspreken wat ik al heel lang niet uit durfde te spreken. In een half uur had ze precies door wat ik graag wilde en waar ik zo bang voor was geworden en door dit gesprek ben ik gigantisch gemotiveerd geraakt om over mijn angsten heen te stappen, mijn baan op te zeggen en ondernemer te worden 😊! Ga het gesprek aan!’ (D.)

‘Zo tof dat Madelon een gratis sessie aanbiedt! Ik heb daar dankbaar gebruik van gemaakt. Het is fijn dat je van te voren al vragen moet beantwoorden zodat het half uur optimaal wordt benut. Dit is bij mij ook zeker gebeurd. Madelon is heel eerlijk op een fijne en heldere manier. Ze heeft mij even de schop onder mijn kont gegeven die ik nodig had. Thank you for that! Twijfel je om een gratis sessie aan te vragen? Gewoon doen! En mocht je na het gesprek meer coaching nodig hebben dan zou ik zeker Madelon inschakelen.’ (Martine)

‘Heel fijn dat Madelon een gratis kennismakingsessie aanbied.
Deze sessie was gelijk to the point. Madelon zegt waar het op staat, en draait er niet om heen. Daar hou ik van. Daarnaast voel je je bij haar direct op je gemak, wat zorgt dat je veel kan delen waar Madelon mee kan werken. Ik had gelijk een aantal eye openers waarmee ik direct verder kon. Ze zet je echt aan het denken, en dan op een andere manier dan dat je altijd al deed.’ (Lisanne)

‘Madelon helpt twijfelaars op werkgebied. Ik weet wel waar ik heen wil in de toekomst, maar het werk wat ik nu doe bezorgt mij heel veel twijfel. Wat moet ik daar mee, andere functie bij het bedrijf, helemaal weg bij het bedrijf, totaal een ander beroep, allemaal gedachtes die mij bezig houden. Daar komt Madelon in the picture, zij heeft mij heel fijn geholpen om in deze gedachtes orde te scheppen, voor en tegens helder te krijgen. Dat maakt dat ik daar mijn keuzes op kan maken, bedankt Madelon.’ (Corine)

‘Madelon is zeer betrokken en iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Je krijgt advies van een ervaringsdeskundige. Het wordt snel duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en ze deelt ook haar eigen ervaringen. Iets wat ik persoonlijk echt een toevoeging vind’ (C.S.)

‘Ik vond het zo’n eyeopener die sessie! Ik ben maar meteen in het programma gestapt. Als je dit al gratis kreeg, dan kon echt met haar werken me alleen maar nog verder brengen. Ik ben nog steeds verbaasd dat je dit gratis doet’ (M.K.)

‘Madelon is flexibel, luisterd goed en springt op precies de goede momenten in, kan goed situaties analyseren en komt met goede feedback die je direct kunt toepassen. Kortom een coach die ik je zeker kan aanraden!’ (M.M.)

‘Madelon heeft haar grote hart op d’r tong liggen en gaat voor je door ‘t vuur. Met humor, zelfspot en doortastende voelsprieten heb je goud in handen!’ (M.V.)

‘Ik heb het als prettig ervaren door het luisterende oor, de humor, nuchterheid wat relativeert maar ook inzichten geeft. Madelon luistert door je verhaal heen en kijkt verder. Ik heb wat tips gekregen waar ik komende tijd mee aan de slag kan.’ (Liesbeth)

‘Madelon is intelligent, heeft veel kennis en is een betrokken motiverende coach’ (A.S.) 
‘Ik heb de gratis sessie als positief ervaren. De eerste indruk was erg fijn. Erg spontaan!
Je weet, na een paar vragen al, mij erg enthousiast te maken en krijg ik gewoon zin om te kijken waar ik nou echt naar op zoek ben en wat ik graag wil!’ (Marjolein)