Wil jij deze week nog een upgrade in je leven?

Daar gaat weer een week. Je doet netjes wat er van je verwacht wordt. Het knaagt aan je dat je iets ‘anders’ zou willen doen met je leven. Of tenminste een leven leiden waarin jij zelf bepaalt hoe het gaat.

Ik bied de mogelijkheid om een half uur lang online (of telefonisch) van mijn kennis te profiteren en te zien wat ik voor je kan betekenen, in een gratis kick-off sessie. 

Daar krijg je meteen 2 gouden tips die ervoor zorgen dat je je leven van middelmatig naar een level hoger kan trekken. Gewoon door de praktische tips toe te passen en eindelijk voor jezelf te kiezen.

Wat levert het je op:

Na ons gesprek heb je:

  • Deze week nog inzicht in wat je nu echt wil en wat daar voor nodig is
  • Minder keuzestress, omdat je leert dat je het waard bent om je eigen koers te bepalen en sommige keuzes helemaal niet de jouwe zijn
  • Meer rust in je hoofd, omdat ik je laat zien dat je meer resultaat hebt door veel minder te doen

Geef je hieronder op en beantwoord de vragen die je automatisch toegezonden krijgt (heb je ze niet gekregen? Check je spamfilter!). Op basis hiervan kan ik me voorbereiden en het maximale uit ons half uur halen

Yes, ik ben klaar voor die gratis sessie en wil eindelijk doen wat IK wil

Wat anderen zeggen over Madelon

‘Jij leert mij om mijzelf belangrijk te vinden, om mij af te vragen en goed na te gaan wat keuzes die ik maak voor en met mij doen en vooral ook of het daadwerkelijk mijn eigen keuzes zijn, óf dat ik ze maak omdat ik daarbij te veel de meningen van anderen laat meewegen….of  nog ‘erger’ wat IK denk dat HUN mening zal zijn. Ook leer jij mij om in kleine stappen te denken, niet te snel te willen en vooral ook om te doen. Ik durf ook steeds meer aan anderen over te laten en thuis soms wat meer los te laten, om zo ook ruimte te maken voor mijzelf. En hoewel het nog niet echt aan de orde is geweest zie ik door jou wel steeds meer en meer in dat fouten maken mag, dat ik van mijn fouten kan leren en dat ik moet stoppen om eindeloos alles in mijn hoofd te bedenken tot de mislukkingen aan toe en dan dingen maar niet te doen.’ (S.G)

Wat ik vooral geleerd heb is om naar MEZELF te kijken en te luisteren. Wie en IK in de kern en wat heb IK nodig? Jij bent goed in het praktisch maken van elk stukje in je ‘zijn’. Je houd mensen een spiegel voor zodat ze leren dat ze ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven. En dat mag cliché klinken, maar ik vind wel dat je daar dus erg in uitblinkt. Je doet dit op een positieve manier en zonder invulling. Je laat mensen zelf nadenken en de puzzel oplossen. Je leert mensen in hun eigen kracht te gaan staan. Je geeft mensen de tools om er zelf mee verder te kunnen gaan. Jouw kracht vind ik dat je dit in behapbare stukje doet zodat je er ook stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Je bent goed in het ontwarren van vraagstukken (waar gaat dit eigenlijk over, wat zegt je dat, wat is je eigen aandeel daar in enz.). Jij hebt me geleerd super concreet te gaan kijken(op alle vlakken) NIET ongeveer…, nee CONCREET! En als daar wat uit komt wat wil je daar dan mee en HOE ga je dat PRECIES doen? Daardoor maak je stappen en blijf je niet aanmodderen. Je zet aan tot actie. Door bepaalde acties uit te zetten bepaal ik ook een koers die positief is voor mij’. (J.Z)

‘Wat ik echt van je geleerd heb is me bewust te worden van de filters die ik over mijn leven had gelegd. (luisteren naar onderbuik) Door vragen te stellen (is dit waar?) worden die waarneembaar. (Naast het gevoel niet ‘geleeft’ te worden) geeft het je de mogelijkheid om ze te veranderen. Ik merk dat ik het gevoel van zelfsturing erg belangrijk vind. Daarin heb je me geleerd intenties zetten, voor een dag of opdracht. Met diepe nadenk-vragen, maak je ook het pad zichtbaar. Als ik ze nu lees zie ik wat ik al geleerd heb.Daarnaast, maar dat is misschien wat anders, vind ik jou als mens inspirerend. Je gedrevenheid en eigenheid zijn een voorbeeld en inspiratie’.  (S.N.)

‘Wat ik van jou heb geleerd dat niet (per se) over werk ging: het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Iedereen heeft angsten, vindt dingen eng: ik ben niet de enige die nieuwe dingen spannend vind en de neiging heeft om ervoor weg te lopen. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven: wat is de rol van geld/huis/gezin hierin? Daarnaast heb je me met veel humor en een fijne, directe benadering laten kennis maken met degene die ik op (werk)gebied wil zijn.Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn (werkende) leven. (Je hebt een fijne indruk achtergelaten!)’ Je weet wat je doet en waarom je het doet. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!). En weet waar de angst/hobbel zit – je weet de vinger op de zere plek te leggen.’ (E.B)

 ‘Toen ik bij jou was zag ik in, dat ik toch snel aannames doet, terwijl ik dat helemaal niet weet. En ik besefte dat ik bijvoorbeeld m’n zolderramen gewoon nooit hoeft schoon te maken, want van wie ‘moet’ dat? Ik zie dat ik teveel van mezelf eis, teveel inplan elke week en het dan niet allemaal haal en dat ik dus te streng ben voor mezelf! Maar vooral eigenlijk wel dat je niet moet invullen voor een ander dat je denkt te weten hoe die ander zich voelt. Oja, en dat ik natuurlijk gewoon dingen voor mezelf moet kopen! En je kan goed zien hoe iemand (ik) in elkaar zit en waar blijkbaar m’n knelpunten zitten. Heel fijn want zelf zie ik die niet en van jou wil ik ze ook aannemen’. (E.J)